blog
Anna Boutique este începutul. Inceputul unei misiuni de a fi diferiți prin produsele noastre și prin calitatea serviciilor custom-made furnizate. Arta culinară moștenită de la două generații, contopită și reactualizată în versiuni contemporane, stau dovadă a calității produselor noastre. Rețete de suflet, învățate de la femei de seamă din familia noastră, reprezinta marca emblematică a conceptului Anna Boutique. Oferim calitate, oferim viziune, oferim dragoste și pasiune, oferim tradiție, oferim cultură, oferim nou.

Luxuriate your senses

Anna Boutique a fost infiintat in 2011, in Avrig si de atunci investim suflet in laboratorul nostru de patiserie, unde facem fursecuri si conserve (dulceata, zacusca, sirop, rillettes) iar in atelierul nostru de croitorie, realizam produse textile de uz
casnic (servete, fete de masa, naproane, sorturi, perne deco, mici decoratiuni, etc.) pentru a implini casa si masa din toate punctele de vedere.

Realizam cosuri cadou sau cadouri corporate pentru Paste, Craciun, simpozioane. In cazul produselor alimentare, folosim ingrediente naturale, de cea mai buna calitate si nu folosim aditivi sau adjuvanti alimentari. La fel si in cazul textilelor, lucram cu material naturale, gen bumbac, in, canepa.

Transformăm casa în acasă. Revolutionam cadourile. Vorbim cu voi si ne dorim sa stim cum putem aduce bucuria de a darui la nivel de arta.

image2

Transport gratuit

la comenzi peste 200 lei

14 zile retur

gratuit

Produse handmade

100% naturale

Retete de suflet

mostenite din familie

X
Add to cart