CategoriesAbout Experiente

Genesis

Cum a inceput totul?
Cu dorinta de frumos, cu expresia sufletului, cu dragostea omului fata de oameni. Asa a inceput. Asa stiu sa ma exprim, iubind si iubind cu toata intensitatea.Traind intens si respirand iubirea prin fiecare por al pielii. Oferind si creand dragoste si neasteptand nimic in schimb.
Nu stiu daca stiu sa scriu, ma refer la nivel de expresie a cuvintelor cu sens pentru minte si suflet, dar stiu ca vreau sa incerc.
Inceputul s-a numit Anais (aka Anna), ea cea cu parfum si alura de inger. Ea, zemislita din mine. Ea, un fel de eu, crescand frumos si surprinzator de repede. Ea, oda. Ea, sursa de inspiratie si motiv de continuitate. Ea, putere si ador. Ea, depasindu-ma pe mine!
Anna Boutique Maison (#annaboutiqueshop) este un concept diafan, cu note senzuale. Este puterea seductiei feminine, aroma si parfum. Este o provocare inceputa timid, dar cu nadejde in mine si in publicul caruia ma adresez. Si nu am dat gres. Chiar si dupa 9 ani, Anna Boutique se bucura de succes continuu, prin faptul ca creeaza produse de calitate superioara, fiindca inspira incredere si fiindca este diferit prin ceea ce ofera.
Anna Charisma Chalet (#anna_charisma_chalet) este expresia maturitatii, a curajului, a ambitiei fara limite, a inaltarii. Este puterea inspirata din verdele crud. Este oaza de liniste in mijlocul naturii atotputernice. Este locul binecuvantat de Dumnezeu, unde-I simti puterea fauritoare si constientizezi cat de mici si efemeri suntem totodata. Anna Charsima este un loc mistic, este un sanctuar al puritatii. Este raiul asa cum cum l-am visat atunci cand am fost jos si am simtit gustul pamantului.
Divinitatea m-a inzestrat cu o energie debordanta, o forta nemasurata si o creativitate dincolo de imaginabil. Asta e munca mea asumata, asta e motivatia mea, stiu ca pot, simt ca nu ma voi opri si ca voi dainui mult dupa ce nu voi mai exista ca materie.
Fac pentru ca vreau, mai presus de orice recompensa materiala. Fac fiindca asa ma definesc, fiindca asa ma exprim, fiindca vreau creez, sa daruiesc si vreau sa impart. Fac fiindca vreau sa zambesc multumita atunci cand ma uit in urma si vad multumirea celorlalati.
Acesta este doar inceputul………….

Bianca

X
Add to cart